TROFÆ FLAMINGO

VÆGTROFÆER
Materiale 100% uld
Vægt 2 kg.
Leveringstid 1 - 3 dage
Beskrivelse

Som noget nyt kan der præsenteres en serie af dyr, nærmere betegnet trofæer, til at hænge på væggen. Ligesom alle andre produkter fra madeinnepal.dk, er dyrene syet i hånden og derfor er der ikke 2 trofæer, der er 100% ens. Flamingoen er sart rosa og fra krone til bunden af kroppen måler den ca. 45 cm. mens den fra bagerste del af kroppen og frem til næbbet måler ca. 30 cm. Den er forsynet med et ophæng, så det er nemt at hænge den op.

395 DKK
Check ud 

Passer sammen med

TROFÆ ELEFANT

VÆGTROFÆER

Som noget nyt kan der præsenteres en serie af dyr, nærmere betegnet trofæer, til at hænge på væggen. Ligesom alle andre produkter fra madeinnepal.dk, er dyrene syet i hånden og derfor er der ikke 2 trofæer, der er 100% ens. Elefanten er fremstillet af natural wool og den måler ca. 45 cm. i højden og ca. 22 cm. i bredden. Den er forsynet med et ophæng, så det er nemt at hænge den op.

 

TROFÆ GIRAF

VÆGTROFÆER

Som noget nyt kan der præsenteres en serie af dyr, nærmere betegnet trofæer, til at hænge på væggen. Ligesom alle andre produkter fra madeinnepal.dk, er dyrene syet i hånden og derfor er der ikke 2 trofæer, der er 100% ens. Giraffen er lysegrå og turkis og den måler 60 cm. fra toppen af ørerne til bunden af kroppen, mens hovedet ud til munden måler ca. 35 cm. Den er forsynet med et ophæng, så det er nemt at h&ae

 

TROFÆ ENHJØRNING

VÆGTROFÆER

Som noget nyt kan der præsenteres en serie af dyr, nærmere betegnet trofæer, til at hænge på væggen. Ligesom alle andre produkter fra madeinnepal.dk, er dyrene syet i hånden og derfor er der ikke 2 trofæer, der er 100% ens. Enhjørningen findes i hhv. turkis og rosa og incl. horn måler den 50 cm., mens den fra man til mund måler ca. 40 cm. Den er forsynet med et ophæng, så det er nemt at hænge den op.