Om os

Bag madeinnepal.dk finder du Camilla, ultimo 30, mor til 3 drenge og uddannet indenfor innovation og entrepreneurship. Som ung pige har jeg rejst i Nepal og i 2014 gik turen tilbage til det smukke land sammen med familien. Planen er at besøge Nepal mindst 1 gang om året for at opretholde den gode kontakt til vores leverandør og til kvinderne samt for at få inspiration til nye produkter.

Image title


Vores leverandør

Det er vigtigt for os, at der er tale om gode vilkår for kvinderne og at der på ingen måde er børnearbejde involveret. Vores leverandør beskæftiger ca. 50 kvinder i alderen 21 år og op. De fleste af kvinderne er 'seniorer' og de har alle mindst 5 års erfaring. Kvinderne får en god løn efter nepalesiske standarder og de er også så priviligerede, at de rent faktisk kan arbejde hjemmefra, da de udelukkende behøver at have nål, tråd og masser af uldkugler ved hånden for at lave de smukke tæpper. Flere af kvindernes mænd har lært at lave tæpper, så de hjælper en gang imellem, hvis der er ekstra travlt - det finder vi ekstra charmerende og hyggeligt. Vi havde stor glæde af at være i Nepal i 2014, hvor vi ikke alene så med bag kulisserne men også har fået en enormt varmt forhold til både kvinderne og vores leverandør.Vores vision og mål

Vores vision er at sælge unikke håndlavede tæpper til overkommelige priser. Alle størrelser og farver kan designes, så man kan få et tæppe, der passer præcist i farverne og størrelsen. Vores mål er at matche tidens trend og vi vil således have altid have et udvalg af forskellige slags tæpper til hver en smag i madeinnepal.dks eget faste sortiment.