FAQ

Tæpperne

Kan jeg bestille et tæppe i en anden størrelse, form eller farve? Naturligvis! Vi kan lave dit tæppe i enhver størrelse, farve eller form, som du ønsker. Tæppets fulde pris betales i forbindelse med bestilling men betalingen hæves først 3 - 43uger inden, ordren afgår fra Nepal dvs. i forbindelse med at madeinnepal.dks leverandør betales. 

Det tæppe jeg kunne tænke mig, er ikke på lager. Hvad gør jeg så? Du bestiller blot tæppet og derefter igangsætter vi en ordre i Nepal. Betingelserne for betaling og i den forbindelse hævning af betalingen er de samme som ovenstående.

Hvordan er kvaliteten? Tæpperne er håndlavet af dygtige kvinder i Nepal. Tæpperne er lavet af 100% New Zealandsk uld og kvaliteten er ikke kun meget høj men også enormt slidstærk. Der er naturligvis ikke anvendt affaldsuld dvs. uldrester, der skulle have været kasseret.

Kan jeg bruge mit tæppe på begge sider? Ja! Vi har valgt, at syningerne skal være skjulte, så begge sider kan bruges.

 

Betaling

Hvordan kan jeg betale for min ordre? Du kan betale med kreditkort eller MobilePay.

Kan jeg betale med MobilePay? Ja, du kan betale online via madeinnepal.dk.

 

Levering

Hvor hurtigt sender I min ordre? Lagervarer sendes i løbet af 1 - 2 hverdage. Dvs. hvis der eksempelvis bestilles fredag aften, så sendes der mandag eller tirsdag i den følgende uge.

Hvad koster forsendelsen? Ordrerne sendes forsikret uden omdeling og priserne er incl. levering til Danmark.

Hvor lang er leveringstiden på specialfremstillede tæpper? Leveringstiden er som regel 8 - 12 uger, men da vi ikke kan styre begivenhedernes gang i Nepal, tager vi forbehold for aflyste fly, vejrforhold, religiøse festivaller, forsinkelse og lign. Vores leverandør har altid ordrerne færdige til aftalt tid. Derefter er det cargo firmaets ansvar at få sendt vores ordrer ud af Nepal - forhåbentlig også til aftalt tid. Vi giver løbende vores kunder besked omkring den estimerede leveringstid.

Sender I til udlandet? Naturligvis. Mod en merpris sender vi gerne til udlandet. Den totale pris vises, når varen lægges i kurven og der vælges, hvilket land, der skal sendes til.

 

Retur

Kan man sende varer retur? Der er 14 dages returret fra modtagelsesdatoen. Overskrides de 14 dage forbeholder vi os retten til at nægte retur. Bemærk at speciallavede tæpper kun kan returneres i tilfælde af kvalitetsproblemer (dvs. du er ansvarlig for dit eget design og farver). Rektangulære tæpper betragtes som speciallavede tæpper, da de ikke indgår i fast sortiment, så det er vigtigt, at du er sikker på farver og mål, da de ikke tages retur. Vi kan ikke tage tæpper retur, der er gået i stykker under forsendelsen pga. uforsvarlig indpakning.

Hvordan skal jeg sende retur? Varen skal pakkes forsvarligt ind og sendes som pakke. Det er billigst at returnere med GLS - retur sker for købers egen regning.

Hvornår får jeg mine penge retur? Der krediteres 1 gang om ugen, så der kan gå op til en uge, inden du modtager beløbet retur på din konto - dette gælder også betalinger med MobilePay. Bemærk at hvis du har betalt med MasterCard, kan det tage op til 1 måned, indtil krediteringen kan ses. Dette har intet at gøre med madeinnepal.dk men med MasterCards regler.

Pakker retur fra udlandet? Hvis der kommer en pakke retur fra udlandet, fordi den er uafhentet, betyder det, at madeinnepal.dk opkræves at gebyr på posthuset for at få pakken udleveret svarende til samme beløb, som det kostede at sende pakken. Pakken vil ikke blive sendt på ny men tæppets pris vil blive krediteret minus fragt og returfragt.

 

Specialfremstillede tæpper

Hvorfor er leveringstiden 8 - 12 uger? Specialfremstillede tæpper består som regel af specialfremstillede farver, der først skal laves helt fra bunden. Alene den proces tager 7 dage og derefter tager det 1 - 7 dage at lave tæppet afhængigt af størrelsen. Det mest logiske ville være, at dit unikke tæppe blev sendt til Danmark straks efter fremstillingen men små ordrer er forbundet med meget højre leveringsomkostninger og vi kan ikke holde priserne nede, hvis der kun skal sendes et enkelt tæppe fra Nepal til Danmark. Derfor samler vi ordrer sammen og får sendt i større mængder og derfor er leveringstiden 8 - 12 uger. Hvis du bestiller et tæppe lige op til deadline, vil du dog modtage det i løbet af ca. 4 uger.

Betaler jeg det fulde beløb ved bestilling af et specialfremstillet tæppe? Du betaler det fulde beløb online, men beløbet reserveres blot på din konto, dvs. det hæves ikke. Når madeinnepal.dks leverandør betales, hæves beløbet på din konto. Hævningen sker 3 - 4 uger inden, ordren afgår fra Nepal.

Får jeg løbende opdateringer om min ordre? Vi kan ikke tilbyde yderligere opdateringer om, hvordan det går med lige netop dit tæppe og derfor skal du gøre op med dig selv inden evt. bestilling af et specialfremstillet tæppe, om du er villig til at vente på dit tæppe. Du modtager en mail med trackinginfo, når dit tæppe er klar til afsendelse fra madeinnepal.dk.

Kan jeg returnere mit specialfremstillede tæppe? Nej! Du er selv ansvarlig for dit eget design og valg af farver og vi kan derfor ikke tilbyde at tage specialfremstillede tæpper retur med mindre, der er tale om kvalitetsproblemer.