NATURAL WOOL ROSA MIX HUNDEKURV

HUNDEKURVE
Farver
Materiale 100% uld
Vægt 4 kg.
Leveringstid August
Beskrivelse

Vi er glade for at kunne præsentere de helt nye hundekurve, der fremover vil være en fast del af madeinnepal.dks sortiment. Kurvene lagerføres i 1 størrelse og i 4 forskellige farver. Kurvene er målt udvendigt og 60 x 40 cm. passer til fx. Jack Russels, bomuldshunde og lign., mens 80 x 60 cm. passer til større hunde og denne størrelse skal forudbestilles. Kurve fremstillet i natural wool kan vaskes i hånden med vand og sæbe, men hvis man vælger at designe selv og der vælges 'almindelige farver', så kan kurvene ikke vaskes men renses. Alternativt kan de imprægneres for at man er bedre sikret mod uheld. Kurvene kan bestilles i alle farver, men det medfører dog leveringstid på op til 3 måneder. Kurvene er slidstærke og robuste og falder ikke sammen og de er naturligvis syet med skjulte syninger.

896.25 DKK
1195 DKK
Check ud 

Passer sammen med

NATURAL WOOL ROSA MIX BORDSKÅNERE (2 STK.) - SPAR 50%

BORDSKÅNERE - SPAR 40%

Bordskåner på 20 cm., der består af kugler i samme størrelse som i tæpperne. Bordskånerne kan både bruges ved middagsbordet, men mange bruger dem også under skåle, vasker, i børnestole og lign. Ligesom tæpperne har de skjulte syninger og de tåler svag varme.

 

NATURAL WOOL ROSA MIX STOLEHYNDE

STOLEHYNDER - SPAR 40%

Flotte og dekorative stolehynder med en diamater på 39 cm. Hynderne består, ligesom tæpperne, af kugler på 20 - 22 mm. og syningerne er skjulte. Hynderne kan både bruges på stole, under fx. Ferm Living kurve, som små tæpper på børneværelser og lign.